Bezinningsweekend:                                                                   I love ME-TIME

In deze hectische en gejaagde maatschappij hebben veel mensen een diepe behoefte om zich af en toe even terug te trekken. Zo ontkomen we aan de onrust en de chaos van onze omgeving, waarin het onmogelijk lijkt om ruimte voor onszelf te creëren.

Een bezinningsweekend voor jezelf is bij uitstek geschikt om tot rust en tot jezelf te komen. In een landelijke omgeving en een prettige cottage voor jezelf alleen of met meerdere (max. 4 personen). Je slaapt op de begane grond. Met een woonkamer en keuken in één. Ook is er de mogelijkheid voor het slapen op een knusse vide. Daarvoor dien je wel mobiel genoeg te zijn om via de trap naar boven te kunnen. Verder is er een sanitaire voorziening en een TV & DVD combinatie bij beide slaapplekken. 

 

Er bestaan de volgende mogelijkheden:

  • Gebruik maken van de bezielingstuin met labyrint, waarin je jezelf helemaal terug kunt trekken en verbinden met de natuurlijke omgeving om je heen.
  • Ook is het mogelijk om creatief bezig te zijn (spullen zijn aanwezig), een heerlijke voetreflexmassage te ondergaan, laat een karakter tenen analyse maken. Ontvang een edelsteen of klankschalen 'bad' 'behandeling of laat je inwijden op het pad der hartenkracht vanuit een sjamanistisch principe Munay-Ki genaamd. Informeer naar de mogelijkheden en de investering in jezelf. 
  • Of ben je op zoek naar meer verdieping dan is er ook een coachingstraject mogelijk waar een begin gemaakt wordt tijdens het bezinningsweekend. De tools die gebruikt worden zullen in overleg nader besproken naar aanleiding waar de hulpvraag ligt.
  • Maar even helemaal niets te hoeven doen, behalve de basiszaken, kan natuurlijk ook. Even een oplaadmoment helemaal voor jezelf. It is ME-TIME!

 

Links hiervan zie je een gedeeltelijk bovenaanzicht van de bezielingstuin. Het beslaat zo'n 5000 m2 grond oppervlakte waar je je wandelingen kunt maken en tot rust kunt komen.