Cursus wat mijn tenen me te vertellen hebben

 

Tenen analyseren als communicatie middel! Toepasbaar voor o.a. voetreflextherapeuten, pedicures, schoonheidsspecialisten, (kinder) coaches etc. Of puur voor jezelf als persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat voor verhaal hebben jouw tenen je te vertellen? Waar liggen je (verborgen) kwaliteiten en waar zitten nog wat aandachtspunten. Wanneer je tenen wilt gaan leren lezen start je altijd eerst met het bestuderen van je eigen tenen. Zelfstudie is namelijk noodzakelijk om de verantwoordelijk te kunnen tenen lezen bij anderen. Het proces van persoonlijke ontwikkeling kan verhelderend zijn en inzichten geven over je eigen karakter en gedrag. Je tenen laten niet alleen zien hoe je jezelf presenteert, hoe je jouw boodschap uitzendt, seint, stuurt en doorgeeft maar ook hoe je ontvangt en hoe je reageert op prikkels van buitenaf.

 

Deze cursus is niet geaccrediteerd en daar is bewust voor gekozen. Daarvoor is het cursusgeld en de investering aan jezelf als persoonlijke ontwikkeling op aangepast naar een acceptabel bedrag. 

 

Na het volgen van deze tweedaagse cursus bestaat er de mogelijkheid voor het volgen van een ééndaagse vervolgcursus i.c.m. de chakraleer. Wilt u tenenanalist worden dan kunt u de cursus afronden met een ééndaagse cursus betreffende het lesgeven. Bij interesse of vragen mail dan naar: info@bewusterzijn.nl  

 

  • Bijdrage: € 180,00 Incl. koffie/thee en werkboekje. Excl. lunch. Tweedaagse cursus
  • Er wordt gewerkt in kleine groepjes, 4 tot  8 mensen. Wil je liever individueel of op een andere dag, informeer naar de mogelijkheden.
  • Na aanmelding wordt je inschrijving per e-mail bevestigd. Pas na betaling is je inschrijving definitief.