Pad der hartenkracht

 

  • Maak verbinding met de essentie van het pad der hartenkracht, het vrouwelijke aspect in onszelf.
  • Ontmoet jezelf door het vrouwelijke in jezelf terug te erkennen.
  • Vindt de balans terug voor de bevrijding van de vrouwelijke kracht en wijsheid.
  • Maak verbinding met het goddelijke in onszelf!

 

Het pad der hartenkracht staat voor de heling van alle vrouwelijke aspecten in ons zelf.

Deze pure liefdevolle energie, vanuit de Nusta Karpay godinnen van de Andes, brengt ons op een diep niveau in contact met Moeder Aarde, de ware vrouwelijke energie.

 

We zijn aan het eind van het yange (mannelijke) tijdperk gekomen en deze yinne (vrouwelijke) energie zal ons en Moeder Aarde helpen in balans te brengen. Het pad kan zowel door mannen als vrouwen gelopen worden voor de versmelting van de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf, waardoor we weer in balans komen en Heel worden.

Het laat de liefdevolle vrouwelijke energie in onszelf tot bloei komen en brengt je spirituele groei in deze bijzondere tijd.  

Mannen komen dichter bij hun zachtheid en aanvoelingsvermogen en in vrouwen ontwaakt de Godinnen energie en werkelijke vrouwelijke kracht. 

Door ons te verbinden met Moeder Aarde krijgen wij weer vertrouwen in ons Zelf. 

 

In een wereld waar wij vaak worden geconditioneerd door ons denken en daardoor geïnformeerd worden door angsten, helpt het pad der hartenkracht ons tijdens dit transformatieproces naar heelheid en balans. En brengt ons weer in verbinding met het eenheidsbewustzijn!

 

  • Er wordt gewerkt in kleine groepjes, 4 tot  8 mensen. Wil je liever individueel of op een andere dag, informeer naar de mogelijkheden.
  • Na aanmelding wordt je inschrijving per e-mail bevestigd. Pas na betaling is je inschrijving definitief.