PRIKKELSTORM TRAINING VOOR KINDEREN ALS VOLWASSENEN

 

De prikkelstorm training is bedoelt voor kinderen als volwassenen om te leren omgaan met hun prikkel gevoelige / sensitiviteit. Prikkelgevoelige / (hoog) sensitieve personen (HSP) hebben vaak (meer) moeite met lichamelijke en geestelijke ontlading. Ze raken sneller overprikkelt door externe of interne prikkels.

 

Tijdens de training wordt er gewerkt met prikkelstorm coachingskaarten, spirituele lichaamsbewustwording en spirituele geestelijke ontspanningsoefeningen. Ten behoeve van de spirituele, persoonlijke ontwikkeling. In combinatie met energetische voetreflex behandelingen wordt er gewerkt aan deze prikkelgevoeligheid / overprikkeling.

 

Spiritualiteit staat tijdens deze training voorop. Er wordt namelijk tijdens de training gesproken over chakra's, aura, energetische bescherming etc. Mocht u of uw kind hierin (nog) geen behoefte aan hebben dan komt de sensi kids training in aanmerking. Zie elders op deze website.

 

De training wordt op individuele basis gegeven. De training bedraagt vaak 7 lessen. Afhankelijk wat de hulpvraag is. Hierbij wordt na elke les huiswerk mee gegeven om thuis uit te werken en / of te oefenen. Dit wordt bewaard in een werkmap. Deze map wordt elke keer verder aangevuld om als naslagwerk te fungeren. De training is in combinatie met voetreflexologie. Dit is een fijne aanvulling om de overtollige prikkels op een zachte, veilige, manier los te laten.  

 

Tijdens de training wordt er gewerkt aan o.a.:

  • prikkelgevoeligheid, innerlijke en uiterlijke wereld leren kennen en benoemen
  • Emoties te herkennen en erkennen  d.m.v. positieve gedachten te (be)denken en affirmaties te oefenen
  • Ontspanningsoefeningen en energetische oefenen t.b.v. lichaam & geest
  • Leren om bij jezelf te blijven en niet (weer) overprikkeld te raken 
  • Nog verdere verdieping in chakra en auraleer wanneer daar behoefte naar is