Beroepsvereniging CAT

 

 

Platform Sensikids coach

 

 

Platform prikkelcoach

Praktische informatie: 

Praktijk Bewust-er-Zijn is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT, Collectief alternatief therapeut. Tevens aangesloten bij de platformen Sensikids & Prikkelstorm coaches.

 

Vertrouwen

Als therapeut ben ik aangesloten bij de branchevereniging CAT. Mijn lidmaatschap bij deze branchevereniging geeft je de zekerheid dat je met een goed geschoold (HBO) therapeut werkt.  De therapie die ik aanbied is een complementaire vorm van therapie. Dat wil zeggen dat mijn aanpak geen vervanging is voor eventuele reguliere zorg, maar een waardevolle aanvulling.

Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent over mijn dienstverlening, toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Dat hoor ik dan graag van je, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Komen we er samen niet uit, dan kun je contact opnemen met de klachtenfunctionaris van de GAT.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: gatgeschillen.nl/beroepscode

 

Informatie en registratiegegevens

Praktijk Bewust er zijn Coaching, voetreflexologie en belevingstuin

Voetreflex / Natuurgeneeskundig therapeute Wendy Smits – van de Ven

CAT competentieprofiel level 3, Senior

Roestenburgseweg 2

5473 XT te Heeswijk - Dinther

Telefoon: 06-504 35 216

Email: info@bewusterzijn.nl

 

Openingstijden: De praktijk is alleen op afspraak te bezoeken.