cursus wat mijn tenen me te vertellen hebben

 

Tenen analyseren als communicatie middel!

 

Wat voor verhaal hebben jouw tenen je te vertellen? Waar liggen je (verborgen) kwaliteiten en waar zitten nog wat aandachtspunten. Wanneer je tenen wilt gaan leren lezen start je altijd eerst met het bestuderen van je eigen tenen. Zelfstudie is namelijk noodzakelijk om de verantwoordelijk te kunnen tenen lezen bij anderen. Het proces van persoonlijke ontwikkeling kan verhelderend zijn en inzichten geven over je eigen karakter en gedrag. Je tenen laten niet alleen zien hoe je jezelf presenteert, hoe je jouw boodschap uitzendt, seint, stuurt en doorgeeft maar ook hoe je ontvangt en hoe je reageert op prikkels van buitenaf.

 

Toepasbaar voor voetreflextherapeuten, pedicures, schoonheidsspecialisten, (kinder) coaches etc. Of voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.  

Na het volgen van deze cursus bestaat er de mogelijkheid voor een vervolgcursus i.c.m. de chakraleer.

 

Wanneer: 

 

Bijdrage: € 260,00 Incl. koffie/thee en werkboekje. Excl. lunch

Wil jij een heerlijke ontspannende voetreflexmassage leren geven aan je dierbaren of aan jouw cliënten? Doe dan mee met deze leuke voetreflexworkshop!

Zien ♥ Voelen ♥ Ervaren!

Massage ervaring is niet nodig. Stap voor stap en voet voor voet help ik je op weg. Je leert een voetreflextechniek volgens de richtlijnen van de Bond van Europese Reflexologen en ervaart wat deze impulsen op je voet met jou doen. Na afloop ontvang je een informatieboekje, een certificaat en een paar goed geaarde voeten. Er wordt gewerkt in kleine groepjes, 6 tot 8 mensen. Wil je liever individueel, informeer naar de mogelijkheden.

Deze workshop is ook heel geschikt om met een eigen groepje mensen in te plannen als een gezellig en ontspannen uitje.
Heb je interesse meld je dan aan!

 

 

Wat hebben jouw tenen je te vertellen!

Op een open, gezellige, maar niet zweverige manier worden er inzichten gegeven in de beginselen van het lezen van je tenen en wordt er gekeken naar wie jij bent.
Een uitgelezen kans om te ontdekken wat tenen lezen nu eigenlijk is en wat het kan je bieden.

 

De stand en de vorm van de tenen laten zien hoe je in elkaar zit.

Je tenen tonen hoe je met je gevoel en verstand om gaat. Door naar je eigen tenen te kijken kan het je inzicht geven hoe je om gaat met verstand, gevoelszaken, emoties en energie.

Wat zijn de sterke kanten van jezelf en waar heb je meer moeite mee. Tenen lezen is een prachtige manier om jezelf beter te leren.

Incl. koffie/thee en werkboekje.

 

Handreflex workshop

Wil jij een heerlijke ontspannende handreflexmassage leren geven? Doe dan mee met deze leuke handreflexworkshop!

 

Zien ♥ Voelen ♥ Ervaren!

 

Massage ervaring is niet nodig. Stap voor stap en hand voor hand help ik je op weg. Je leert de beginselen van een handreflex massage en ervaart wat deze impulsen op je hand met jou doen. Na afloop ontvang je een informatieboekje en een paar heerlijk ontspannen handen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes, 4 tot  8 mensen. Wil je liever individueel of een andere dag,  informeer naar de mogelijkheden.

 

Deze workshop is ook heel geschikt als je een mantelzorger bent, als ouder voor je kind, schoonheidsspecialiste, pedicure, aan je cliënt of bewust aan jezelf. Ook fijn toepasbaar wanneer voetreflex of een andere lichaamsmassage niet toepasbaar is. 

 

Extra informatie 2020:

  • vrijdag 31 januari 2020 van 14.00 tot 16.00 uur of zaterdag 1 februari 2020 van 10.00 tot 12.00 uur. 
  • Werkboekje. 
  • Inclusief koffie / thee en iets lekkers.
  • Kosten zijn € 25,00 per persoon.
  • Zorg voor korte geknipte nagels en makkelijk zittende kleding. 
  • Na aanmelding én betaling is je plek gereserveerd!