Webshop

Online HSP training

€ 199,00

Online HSP training

€ 199,00

Her-ontdek je Sensikracht!!! Dit leer je door jezelf en je (hoog) sensitiviteit te accepteren. Door zelfacceptatie van je Sensikracht kun je weer leven vanuit je liefdevolle zelf! Met de Sensi-training wordt je ondersteund in dit proces van bewustwording en worden er tips & tools aangereikt om beter om te gaan met deze prikkels.

 

De HSP jaartraining is (grotendeels) online en is bedoelt als thuisstudie door het uitvoeren van de opdrachten en oefeningen.

 

Als extra ondersteuning bestaat er de mogelijkheid voor bewustwordingscoaching wat plaats vindt met behulp van skype en whatsapp videobellen. Ook kan er een fysieke voetreflexbehandeling ingepland worden voor extra ondersteuning. Dit alles wordt besproken in een (gratis) intakegesprek.

Wat mijn tenen mij te vertellen hebben

€ 180,00

Wat mijn tenen mij te vertellen hebben

€ 180,00

cursus wat mijn tenen me te vertellen hebben

 

Tenen analyseren als communicatie middel!

 

Wat voor verhaal hebben jouw tenen je te vertellen? Waar liggen je (verborgen) kwaliteiten en waar zitten nog wat aandachtspunten. Wanneer je tenen wilt gaan leren lezen start je altijd eerst met het bestuderen van je eigen tenen. Zelfstudie is namelijk noodzakelijk om de verantwoordelijk te kunnen tenen lezen bij anderen. Het proces van persoonlijke ontwikkeling kan verhelderend zijn en inzichten geven over je eigen karakter en gedrag. Je tenen laten niet alleen zien hoe je jezelf presenteert, hoe je jouw boodschap uitzendt, seint, stuurt en doorgeeft maar ook hoe je ontvangt en hoe je reageert op prikkels van buitenaf.

 

Toepasbaar voor voetreflextherapeuten, pedicures, schoonheidsspecialisten, (kinder) coaches etc. Of voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.  

Na het volgen van deze cursus bestaat er de mogelijkheid voor een vervolgcursus i.c.m. de chakraleer.

 

Wanneer: 

 

Bijdrage: € 180,00 Incl. koffie/thee en werkboekje. Excl. lunch

Uitverkocht

Workshop 1 dag Voetreflexmassage

€ 90,00
Uitverkocht

Workshop 1 dag Voetreflexmassage

€ 90,00

Wil jij een heerlijke ontspannende voetreflexmassage leren geven aan je dierbaren of aan jouw cliënten? Doe dan mee met deze leuke voetreflexworkshop!

Zien ♥ Voelen ♥ Ervaren!

Massage ervaring is niet nodig. Stap voor stap en voet voor voet help ik je op weg. Je leert een voetreflextechniek volgens de richtlijnen van de Bond van Europese Reflexologen en ervaart wat deze impulsen op je voet met jou doen. Na afloop ontvang je een informatieboekje, een certificaat en een paar goed geaarde voeten. Er wordt gewerkt in kleine groepjes, 4 tot 8 mensen. Wil je liever individueel, informeer naar de mogelijkheden.

Deze workshop is ook heel geschikt om met een eigen groepje mensen in te plannen als een gezellig en ontspannen uitje.
Heb je interesse meld je dan aan!

 

Uitverkocht

Mini Workshop Tenen lezen

€ 25,00
Uitverkocht

Mini Workshop Tenen lezen

€ 25,00

 

Wat hebben jouw tenen je te vertellen!

Op een open, gezellige, maar niet zweverige manier worden er inzichten gegeven in de beginselen van het lezen van je tenen en wordt er gekeken naar wie jij bent.
Een uitgelezen kans om te ontdekken wat tenen lezen nu eigenlijk is en wat het kan je bieden.

 

De stand en de vorm van de tenen laten zien hoe je in elkaar zit.

Je tenen tonen hoe je met je gevoel en verstand om gaat. Door naar je eigen tenen te kijken kan het je inzicht geven hoe je om gaat met verstand, gevoelszaken, emoties en energie.

Wat zijn de sterke kanten van jezelf en waar heb je meer moeite mee. Tenen lezen is een prachtige manier om jezelf beter te leren.

Incl. koffie/thee en werkboekje.

 

Uitverkocht

Workshop handmassage

€ 25,00
Uitverkocht

Workshop handmassage

€ 25,00

Handreflex workshop

Wil jij een heerlijke ontspannende handmassage leren geven? Doe dan mee met deze leuke handmassage workshop!

 

Zien ♥ Voelen ♥ Ervaren!

 

Massage ervaring is niet nodig. Stap voor stap en hand voor hand help ik je op weg. Je leert de beginselen van een handmassage en ervaart wat deze impulsen op je hand met jou doen. Na afloop ontvang je een informatieboekje en een paar heerlijk ontspannen handen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes, 4 tot  8 mensen. Wil je liever individueel of een andere dag,  informeer naar de mogelijkheden.

 

Deze workshop is ook heel geschikt als je een mantelzorger bent, als ouder voor je kind, schoonheidsspecialiste, pedicure, aan je cliënt of bewust aan jezelf. Ook fijn toepasbaar wanneer een andere lichaamsmassage niet toepasbaar is. 

 

Extra informatie 2020:

  • Nieuwe datum dient nog gepland te worden.
  • Werkboekje. 
  • Inclusief koffie / thee en iets lekkers.
  • Kosten zijn € 25,00 per persoon.
  • Zorg voor korte geknipte nagels en makkelijk zittende kleding. 
  • Na aanmelding én betaling is je plek gereserveerd!

Workshop kracht van het regenboogpad

€ 60,00

Workshop kracht van het regenboogpad

€ 60,00

Tijdens een 1-daagse workshop ontvang je de regenboogmethode, Munay-Ki genaamd. Het is een stil, liefdevol, creatief en diep helingsproces voor jezelf. Met het ontvangen van de kracht van het regenboodpad start en/of versnelt je proces om volledig te Zijn wie je werkelijk bent. Hierdoor leef je jouw leven meer vanuit je liefdevolle hart!